Вработи
верификуван HR
Специјалист!

HR MK
HR Specialist

Дали имаш потреба од HR специјалист или регрутер кој ќе ти помогне со:

Вработување на вистинскиот кадар преку стратешка регрутација на таленти

Зголемување на продуктивноста преку тренинг и развој на твоите вработени

Поставување на перформанс менаџмент систем за мерење на учиникот на секој вработен

Создавање на следните лидери, преку воспоставување на програма за лидери

Позиционирање на твојата компанија како посакуван бренд преку градење на Employer Branding стратегија

Креирање на позитивна култура на работа преку програми за ангажирање и мотивирање на вработените

Како оди процесот?

underline
1

Објасни што ти е потребно !

Пополни ја формата и нашиот тим ќе разбере што ти е потребно.

2

Запознај го твојот HR специјалист!

Во рок од 72 часа ќе те поврземе со HR специјалист!.

3

Одговорност на двете страни !

Секој месец нашиот тим ќе провери како кандидатот работи и дали си задоволен.

Во Creative Hub располагаме со над 200+ HR таленти кои можат да ти помогнат да ги поставиш сите HR процеси во твојата компанија.

Сите HR таленти се професионално обучени, ja поминале нашата програма на Академија за човечки ресурси и се валидирани во своите вештини и компетенции.

Creative Hub никогаш нема да ти испрати вработен кој не ги поминал интерните тестови од нашиот тим на вработени.

Hr students
HR Recruters

Вештини на нашите HR специјалисти

Thick

Employer Branding

Thick

Performance Management

Thick

Leadership 1 & 2

Thick

Women in Leadership Program

Thick

Talent Acquisition

Thick

Recruitment

Thick

Employee Engagement

Thick

HR Balanced Scorecard

Thick

Legal Aspects of HR

Thick

Financial Aspects of HR

Thick

Employee Retainment Programs

Thick

HR Strategy

Thick

Onboarding

Thick

Screening Candidates

Thick

Interviewing

Thick

Making job offers and closing candidates

Thick

Executive Level Recruitment

Thick

People Analytics

Thick

Employee Discipline Process

Thick

Setting up the Team for Success

Зошто да вработиш HR преку нас?

1

Бесплатно e!

2

Брзо е! Во рок од 72 часа ќе го имаш првиот апликант!

3

Обучуваме HR професионалци од 2017 година!

HR Team

Нашите HR специјалисти го поминале тестот за верификација и успешно работат програми за:

Check

Лидерство

Check

Регрутација

Check

Перфроманс менаџмент

Check

Мотивација на вработени

Check

Креирање на тренинг програми

Check

Правни аспекти на човечки ресурси

Check

Поставување на финансиски показатели на човечки ресурси

Check

Креирање на годишна HR стратегија

Твојот нов вработен ќе дојде со веќе постоечки темплејти на кои ќе ти претстави како ќе ги имплементира процесите во твојата компанија!

Избери една од трите програми

underline

HR Специјалист

Check

Успешно практично поставување на HR процеси

Check

Валидирани од професионална Академија за човечки ресурси

Check

Препорака од менторите

*20 кандидати се достапни

Услугата е БЕСПЛАТНА

Регрутер

Check

Успешна практична регрутација

Check

Валидирани од професионална Академија за човечки ресурси

Check

Препорака од менторите

*10 кандидати се достапни

Услугата е БЕСПЛАТНА

HR Менаџер

Check

Минимум 2 години искуство како HR менаџер во компанија

Check

Валидирани од професионална Академија за човечки ресурси

Check

Препорака од менторите

*4 менаџери се достапни

Услугата се Наплаќа

Не си сигурен ?

Контактирај не на contact@creativehub.mk и ќе ти одговориме во рок од 24 часа.